Nesten 100 byggeklare tomter til UTSYN!

– det betyr at vi har en eksklusiv tilgang til å bygge våre hytter på disse utvalgte byggeklare tomtene nå!
Bli kjent med områdene, du finner mer informasjon om utvalgte hyttemodeller mot ulike tomter blant våre finn.no annonser.

Hattevarden Hyttegrend - KNABEN

40 flotte hyttetomter med hytter fra UTSYN BOLIG for salg!

På Knaben får du gode naturopplevelser og et lite stykke verdenshistorie. I gruvene på Knaben ble det utvunnet molybden. Siste arbeidsdag var 30. april 1973. Gruvene har hatt sin storhetstid når det har vært ufred i verden, siden molybdenen benyttes når man lager våpen, samt i høylegert rustfritt stål.
Gjennom ti-talls av år har skoleelever opplevd gode opplevelser på Knaben Leirskole. Denne drives fortsatt – mer aktiv enn noen gang!

De gamle boligene til gruvearbeiderene benyttes nå som fritidsboliger, og Knaben har blitt en så populær høyfjells destinasjon at det bygges stadig nye hytter her.

Skiterrenget på Knaben ligger rett utenfor stuedøra og her er det et variert langrenns løypenett for alle. Fra 700 meter og innover heiene byr Knaben på et fantastisk turterreng på ski eller med sko på beina, pepret med kulturminner fra både 2. verdenskrig og gruvehistorien.
Knaben Alpinsenter har en fin alpinbakke, med 3 nedfarter, rails og barne-trekk.

Knaben er en helt ideell helårsdestinasjon!

Knaben er for deg som liker egenart, er usnobbete, og som er glad i naturen.
Knaben er stedet på høyfjellet, for deg som liker det enkle liv, naturlivet, og som søker roen og vil nyte det gode livet!

Beliggenhet

UTSYN skal bygge våre hytter på 40 tomter i Hattevarden Hyttegrend. Dette er festetomter, med grensepåler og et oppmålt areal for de fleste tomtene mellom 0,8 og 1,2 mål.

Se våre Finn.no annonser for mer informasjon om våre prosjekterte hytter til salgs i Hattevarden Hyttegrend. Alle tomtene vil få vinterbrøytet bilvei helt frem til døra, og parkering for to biler på egen tomt. Tomtene som UTSYN formidler har en bygge-klausul i forhold til UTSYN BOLIG AS som hytte leverandør. Mer informasjon ved forespørsel og detaljert beskrevet i tomtekontrakter.

Det blir selvsagt også mulighet for høyhastighets fiber/internett med TV oppkobling. Feltet vil få en skiløype som går gjennom hele feltet, få meter fra de fleste hyttene, så her vil du kunne spenne på skiene utenfor hytta og gå fine skiturer i preparerte løyper. Du vil også kunne ta på deg alpinskiene, og skli de få meterne ned til alpinanlegget.

Hattevarden ligget meget fint til, omringet av nydelig natur i alle retninger og kort vei til de oppkjørte skiløypene som vil gå gjennom feltet. De fleste av tomtene vil få flott utsikt mot blant annet alpinanlegget og fjellene rundt. Blant annet til fjellet, Hattevarden, som ha gitt navn til Hattevarden Hyttegrend på Knaben.
Knaben fjellene kan by på milevis med preparerte turløyper, normalt sett fra og med juleferien og til over påske. Se mer info på knaben.no

Avstander

Stavanger / Bryne / Sandnes: ca. 2.5 timer
Flekkefjord: ca. 80 min.
Lyngdal: ca. 1,5 timer /
Kristiansand: ca. 2,5 timer

Til Knaben har du en stor fordel ved at du slipper å bruke tid på å kjøre over værharde fjelloverganger, eller ta ferjer, ofte med ventetid, kolonner o.a.

Adkomst

Hyttegrenda Hattevarden, er plassert på 600 m.o.h., mellom Sirdal og Åseral. Det ligger sentralt, med en kjøreavstand på under 2,5 timer, fra både Stavanger og fra Kristiansand. Fra vest følger de fleste veien via Tonstad og Kvinlog, og så rett opp på fjellet til Knaben. Fra øst kjører de fleste E39 til Feda, kjører via Kvinesdal og Kvinlog, til Knaben. Når du har passerte alpinanlegget på Knaben, så tar du første vei til venstre over en liten bro, så første vei til venstre igjen. Da ser du vårt tomteinformasjonsskilt, og du har kommet frem til vakre Hattevarden Hyttegrend på Knaben. Finner du ikke frem, så ring en av våre selgere.

Åsheim Panorama Hyttegrend - HOVDEN

6 flotte hyttetomter med hytter fra UTSYN BOLIG for salg!

HOVDEN – DET NYE HEMSEDAL?
På Hovden får du gode naturopplevelser hele året.

I mange tiår har innbyggerne i Agder opplevd gode opplevelser på Hovden. Nå oppdager besøkende fra både Rogaland, Hordaland, Grenland med flere den samme idyllen, og den flotte naturern.

Skiterrenget på Hovden ligger rett utenfor stuedøra på hyttene i Åsheim Hyttegrend, og og her er det et variert langrenns løypenett for alle. Fra 800-1000 meter og innover heiene byr Hovden på et fantastisk turterreng på ski eller med sko på beina. Hovden alpinsenter en regionens største skisenter.

Dette er stedet på høyfjellet for deg som liker det enkle liv, naturlivet, og som søker roen og vil nyte det gode livet!

Det skal opparbeides minimum 2 biloppstillingsplasser på egen tomt. Det skal fremgå av søknad om byggetillatelse hvordan parkering skal løses. Dette ordner UTSYN BOLIG. En av parkeringsplassene kan bygges som carport eller garasje, denne kan være på inntil 30 kvm BYA.

Beliggenhet

UTSYN skal bygge våre hytter på 6 tomter i Åsheim Panorama Hyttegrend like sør for Hovden. Dette er store selveiertomter, med et oppmålt areal for de fleste tomtene mellom 1 mål og 1,2 mål. I henhold til reguleringsplanen kan eiendommen bebygges med inntil 290 kvm BRA.

Reguleringsplan tillater tun-løsning med både garasje og uthus. Maksimalt BRA er på hele 290 kvm., så her kan du bygge ditt eget HYTTETUN! En av parkeringsplassene kan bygges som carport eller garasje, denne kan være på inntil 30 kvm BYA. Se våre Finn.no annonser for mer informasjon om våre prosjekterte hytter til salgs i Åsheim Panorama.
Her denne filmen som viser naturen rundt, og utsikten fra, disse fantastiske utsiktstomtene: Alle tomtene vil få vinterbrøytet bilvei helt frem til døra, og parkering for to biler på egen tomt. Tomtene som UTSYN formidler har en bygge-klausul i forhold til UTSYN BOLIG AS som hytte leverandør. Mer informasjon ved forespørsel og detaljert beskrevet i tomtekontrakter. Det blir selvsagt også mulighet for høyhastighets fiber/internett med TV oppkobling.

De oppkjørte langrennsløypene rundt Hovden vil få en skiløype som går forbi hyttene på nedsiden. Her vil du derfor kunne spenne på skiene utenfor hytta, og gå fine lange eller korte skiturer i milevis med preparerte langrennsløyper.
Du vil også kunne kjøre det drøye kvarteret det tar med bil alpinsenteret på Hovden, og kjøre alpint der. Dette hyttefeltet, Åsheim Panorama, ligger meget naturskjønt til. Som du ser på bildene er det omringet av nydelig natur i alle retninger, med kort vei til de oppkjørte skiløypene. Alle tomtene vil få flott utsikt mot de fantastiske fjellene rundt. Området rundt hyttene kan by på milevis med preparerte turløyper, normalt sett fra i november og til lenge etter påske.

Avstander

Stavanger / Bergen: ca. 5 timer
Haugesund: ca. 4 timer
Kristiansand: ca. 3 timer
Skien: ca. 3,5 timer
Oslo: ca. 4 timer

Adkomst

Hyttegrenda, Åsheim Panorama, er plassert på ca. 750 moh., litt sør for Hovden. Ta av ved RV9 ved Berdalsbru mot Dammar. Åsheim hyttegrend ligger som første hyttefelt på venstre hånd. Tomtene ligger øverst i feltet. Se etter UTSYN sine tomteskilt og tomteinfo skilt. Skibuss går forbi hovedveg i ferier og helger. Det er cirka et kvarters bilkjøring til Hovden sentrum, og et par minutter i tillegg til HOVDEN ALPINT. Finner du ikke frem, så ring en av våre selgere.

Hartevasstrondi Hyttegrend - HOVDEN

22 flotte hyttetomter med hytter fra UTSYN BOLIG for salg!

Hartevasstrondi hyttegrend – mye mer enn bare en hyttegrend. På Hovden får du gode naturopplevelser hele året.

I mange tiår har innbyggerne i Agder opplevd gode opplevelser på Hovden. Nå oppdager besøkende fra både Rogaland, Hordaland, Grenland med flere den samme idyllen, og den flotte naturern. Skiterrenget på Hovden ligger rett utenfor stuedøra på hyttene, og og her er det et variert langrenns løypenett for alle. Fra 800-1000 meter og innover heiene byr Hovden på et fantastisk turterreng på ski eller med sko på beina. Hovden Alpinsenter en regionens største skisenter. Dette er stedet på høyfjellet for deg som liker det enkle liv, naturlivet, og som søker roen og vil nyte det gode livet! Hovden er en helt ideel helårsdestinasjon – for hele familien!

Beliggenhet

UTSYN skal bygge våre hytter på opptil 22 tomter i Hartevasstrondi Hyttegrend. Dette er store selveiertomter, med et oppmålt areal for de fleste tomtene mellom 1 mål og 1,2 mål. Se våre Finn.no annonser for mer informasjon om våre prosjekterte hytter til salgs i Hartevasstrondi.

Alle tomtene vil få vinterbrøytet bilvei helt frem til døra, og parkering for to biler på egen tomt. Tomtene som UTSYN formidler har en bygge-klausul i forhold til UTSYN BOLIG AS som hytte leverandør. Mer informasjon ved forespørsel og detaljert beskrevet i tomtekontrakter. Det blir selvsagt også mulighet for høyhastighets fiber/internett med TV oppkobling.

Feltet vil få en skiløype som går forbi feltet på nedsiden over vannet, så her vil du kunne ta med deg skiene, og gå fine skiturer i milevis med preparerte løyper i naturen rundt på Hovden. Du vil også kunne kjøre de tre til fire minuttene det tar for å kjøre bil opp til alpinsenteret på Hovden.

Dette hyttefeltet Hartevasstrondi Hyttegrend ligger meget naturskjønt til, omringet av nydelig natur i alle retninger, med en helt ekstraordinær og spektakulær utsikt! I tillegg så har du sol på hytteterrassen hele dagen og du har kveldssol! De fleste av tomtene vil få flott utsikt mot blant annet Hartevann og de fantastiske fjellene rundt vannet. Du ser også rett over på alpinanlegget på Hovden. Hovden kan by på milevis med preparerte turløyper, normalt sett fra i november og til lenge etter påske.

Avstander

Stavanger / Bergen: ca. 5 timer
Haugesund: ca. 4 timer
Kristiansand: ca. 3 timer
Skien: ca. 3,5 timer
Oslo: ca. 4 timer

Adkomst

Hyttegrenda Hartevasstrondi, er plassert på 800 m.o.h., i fjellbygda Hovden i Setesdal. Se av bildene den fantastisk utsikten over mot Hovden Alpint, og fjellene rundt Hartevatn.

Fra vest følger de fleste veien over Haukeli, eller via Tonstad/Evje, og opp RV9 gjennom Setesdal. Fra øst kjører de fleste via Kongsberg og Edland, til Hovden. Når du har passerte sentrum i Hovden, så kjører du cirka 4 minutter sørøver. Kommer du sørfra opp Setesdal via Rysstad og Bykle sentrum på RV9, så tar du siste vei til høyre, før du kommer til The Village Tacos på Hegni nr. 1 på Hovden. Ta opp bakken til venstre, der det er skiltet Hartevasstrondi. Da ligger disse flotte utsiktstomtene helt øverst i feltet. Der ser du vårt store informasjonsskilt, og tomtene som er merket med tomtenummer. Finner du ikke frem, så ring en av våre selgere.

Hovden Bjørnestad, Farsund

3 tomter

Hovden Bjørnestad

Farsund

3 utsiktstomter i hyttefeltet, Hovden Bjørnestad, ved innseilingen til Farsund.

Vi skal bygge 3 hytter, på 3 utsiktstomter, med bilvei helt frem.

Tomtene våre er nr. 1, tomt nr. 2 og tomt nr. 6.

De ligger på toppen av et mindre hyttefelt med flott utsikt utover fjorden. Det er ca. 10 minutters kjøring til Farsund sentrum med bil, og fem minutter i båt til Amfi Farsund, og sentrum og brygger i denne koselige Sørlandsbyen. Farsund, en Sørlandsidyll med åpent hav, skjærgård og dype fjorder.
Dette er et populært feriested for hele familien – både store og små. Om du liker vannsport som dykking, brettseiling, vannski eller rett og slett trives best i sakte fart med en pose ferske reker i skjærgården, er Farsund stedet for nettopp dette.
Hovden hyttefelt ligger på Øydna/Bjørnestad som kan sees fra broa i Farsund.

Tomtene våre har en fin og sjø-nær beliggenhet ved Sellegrods-fjorden. Fra hyttene vil du få en nydelig utsikt til fjorden, og til et flott heielandskap.
Det er også mulig å kjøpe en egen båtplass, med kort gangavstand fra hytten. Spør oss gjerne om dette.

Bildene vist under er fra tomt nr. 6 og båtplassene.

Sørlandsviga

Sørlandet på sitt aller mest sjarmerende – For både små og store!

De prosjekterte fritidsboligene i Sørlandsviga ligger på innsiden av en lun bukt i Spind. Dette er en hyttegrend som byr på gode solforhold, fin utsikt, flotte naturomgivelser og en egen småbåthavn, kun for hytteeierne. Du får rett og slett den virkelige gode hyttefølelsen her! Farsund sentrum er kun en kort bil og/eller båttur unna (+/- 10 min), men her inne i bukta er det alltid stille og lunt. Like i nærheten finner man også de idylliske Sørlandsperlene Korshavn og Loshavn, samt flere brygger og sandstrender. Fra Sørlandsviga kan man også spasere rett ut til sørlandsk natur, eller ned til egen båtplass og båt, og bare nyte dagen.

UTSYN Bolig spesialiserer seg på praktiske arkitekt-tegnede hytter i det eksklusive segmentet. Sørlandsviga er vår nyeste hyttegrend med 14 tomter tilpasset den helt nye hytteserien – Havbris. Tomt velges etter nærmere avtale.

Under planlegging av Sørlandsviga Hyttegrend har våre partnere hensyntatt de faktorer som skal til for å lage en ny og koselig hyttegrend ved sjøen. For opparbeidelse har vi hensyntatt det praktiske aspektet for fremtidige hytteeiere, samtidig som vi har tilrettelagt for maksimal utnyttelse av potensialet for utsikt, privatliv og solforhold. Vår arkitekt har lagt vekt på en helhetlig stil for feltet. Hyttene er tegnet slik at de blir helt perfekt tilpasset de unike kvalitetene som hver enkelt tomt har. Sørlandsviga har høyhastighets fibernett.

Kaperbyen Farsund / Gammel historie / Attraksjoner / Nærområde

Farsund er Sørlandet på sitt mest sjarmerende. Norges svar på Skagen, Kaperbyen, Det amerikanske Lista, Trappebyen eller Rederbyen – et kjært barn har mange navn. I Farsund sentrum finner du sveitservillaer, store bygårder, trange smug og trappegater. I tillegg er Farsund er en sørlandsby med en spennende historie knyttet til skipsfart og kapervirksomheter. I dag arrangeres de årlige Kaperdagene, med Kaperspillet og sjørøverturer for barn. Farsund sentrum kan også by på koselige småbutikker og kafeer, konserter om sommeren, fine bryggepromenader, utendørs pub og AMFI senteret.
Farsund kommune er lokalisert på Lista-halvøya. Her strekker sandstrendene seg helt fra Lista fyr til Lomsesanden og er et yndet sted for milevis lange turer langs strendene, surfing og kiting i Sørlandets eneste våtmarksområde. Dette området rundt Lista fyr tiltrekker seg flere hundre fuglearter, og fuglekikkere kommer derfor hit i hopetall når trekkfuglene er på flyttefot. Man kan også dra på fyr-ferie på Lista Fyr, sykle Route 8, oppleve krigshistorien på Nordberg Fort eller se de eldgamle helleristningene på Penne.
Som man ser, har Farsund flere flotte aktivitetstilbud for både små og store. Skulle dere likevel ønske en forandring, så er avstanden kort til den koselige lille byen Lyngdal. En biltur på 15-20 minutter tar hele familien til Lyngdal sentrum, med alt det som byen Lyngdal har å by på.

KJØPESENTER / BADELAND / STRENDER / KNERTENPARK / GOLFBANE

Dette er et lite utvalg av de kjekke tilbudene:

  • HANDELSPARKEN: Her er det mange store kjedebutikker og et stort utvalg av varer til gunstige priser. Vi kan bl.a. nevne Coop OBS, XXL, Biltema, Plantasjen, Jula, Bohus, Jysk, Europris, Cubus, MX Sport og mange flere.
  • Det er mange koselige kafeer og spisesteder.
  • Sørlandsbadet med både utendørs- og innendørs bademuligheter er et must for både store og små.
  • Fra Lyngdal er det kun en halvtimes kjøring til Utsikten Golfpark. Her er det en høykvalitets og krevende 18 hulls bane, som tidsskriftet Norsk Golf har beskrevet som En av Norges vakreste golfbaner . I tillegg er et en 9 hulls bane det, med samme kvalitet, som kan benyttes av de som ikke har tatt Grønt Kort .
  • Dyreparken i Kristiansand er kun halvannen times kjøring fra hytten. 

Tomtene og utsikten

Prosjekterte arkitekttegnede hyttemodeller