UTSYN gir deg rom
til å oppleve
verdens vakreste land

Vi utvikler og oppfører boliger – både hytter og hus –  med kvalitet for folk flest – og står klar til å realisere din hyttedrøm! Lang erfaring og ekspertise gir deg forutsigbarhet og trygghet med over 300 byggverk i distriktet gjennom snart 20 år .

Svein Tore Overå, grunnlegger

UTSYN utvikler boligfelt og hyttefelt på spennende destinasjoner med kvalitetsboliger for folk flest!

UTSYN er en profesjonell aktør som legger til rette for at flere kan realisere drømmen om sin egen drømmebolig. Det gjør vi ved å utvikle boligfelt og hyttefelt på spennende steder der vi oppfører kvalitetsboliger – både hus og hytter.

Eiere og ansatte i vårt selskap kombinerer lang erfaring og kompetanse fra tradisjonell hytte- og boligutvikling, med spisskompetanse fra fritidsboligmarkedet. På den måten gir vi kunden trygghet og forutsigbarhet i hele prosessen fra interesse til kjøp.

Svein Tore Overå, hovedgründeren bak selskapet, har solgt og oppført over 300 hytter og hus i løpet av de siste 17 årene. UTSYN leter aktivt etter ferdig regulerte og byggeklare tomteområder, både for boligprosjekter og for hytte. Både fjellet, ved sjøen og i attraktive områder for nye boligfelt. Har du på gode tomteområder som du ønsker å realisere, så hører vi gjerne fra deg!

Våre verdier

Filosofien / Nøkternheten

Som et familieeid selskap så vet vi hva som er viktig når man bygger for generasjoner. I løpet av de siste to tiårene har vi levert og oppført over 300 hytter og hus! Som sørlendinger så bygger vi videre på den nøkternheten og nøysomheten som livet ved kysten har innprentet i oss. Samtidig så ønsker vi å skape gode produkter og tjenester, slik fiskere, gårdbrukere og sjøfolk har bidratt til i flere hundre år. Vårt avtrykk ønsker vi også skal være et kvalitetsstempel. Vi vil bidra til å skape en verdi i form av en hytte eller en bolig, som vil skape glede og rekreasjon for flere generasjoner fremover.

Ser du en slik bil er det bare å ta kontakt!

TEAM UTSYN

LISTER

HOVDEN